Creativiteit, flexibiliteit en ruimdenkendheid: dat kan je verwachten van ons. Onze creatieve geest denkt in oplossingen in plaats van problemen en geen idee is voor ons te gek. The sky is the limit? Hell yes! 

iris-about-topvrouwen-klein

Meet Iris

“Jemig, wat stel jij veel vragen”, yes that’s me! Super nieuwsgierig, wil alles weten en leer het liefst elke dag nieuwe dingen. Niet zo gek dat ik verschillende cursussen en opleidingen kan afvinken. Naast de opleiding Communicatie en de Master Communicatiewetenschap, heb ik allround styling (mode, interieur en fotografie) en Interieur Journalistiek gestudeerd.

Met de camera in mijn ene hand en de pen in de andere, ging ik aan de slag als content creative voor verschillende onderwijsinstellingen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren, geef ik met liefde door aan anderen. Ik haal veel energie uit het contact met creatieve ondernemers. Samen met Annika Topvrouwen Branding opzetten was dus een logische keuze.

Meet Annika

Een bezige bij met social media als middle name. Of ik nu een social media strategie voor een klant maak, een Instagram campagne opzet met een influencer of een picture perfect feed creëer met mijn eigen vakantie pics; ik hou van (social) content. Laat me los op Pinterest en Instagram en ik blijf uren scrollen en pinnen.

Na een bachelor Communicatie en een Master Communicatiewetenschap uitte ik mijn liefde voor (online) content in de rol als PR consultant, waar ik diverse beauty- en fashion merken adviseerde over influencer marketing en social media strategieën. De energie die ik krijg van klanten en de passie die ik heb voor het vertellen van mooie merkverhalen zorgen ervoor dat ik elke dag de beste resultaten wil halen. Samen met Iris en met jou!

about-us-annika

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?​

about-topvrouwenbranding-samen

Twee jonge meiden gingen in de grote stad Den Haag studeren. Beiden met een liefde voor mooie plaatjes en verhalen. Het was de start van Topvrouwen Branding, ook al wisten we dat toen zelf nog niet. 

Dromen hadden we zeker, groots ook. En aanpakkers? Dat waren we. Combineer die twee met een flinke dosis creativiteit en jarenlange vriendschap et voilà: in januari 2019 was daar Topvrouwen Branding.

Maar daar kwamen we niet zomaar... ​

We hebben ons altijd laten leiden door de dingen die we leuk vonden. Zolang je je hart maar volgt, dan kom je vanzelf op de goede plek terecht. En dat bleek. Een hoop lessen leidde ons uiteindelijk naar de plek waar we nu zijn. Zo leerden we in onze eerste stage bij een PR bureau dat we niks liever doen dan bedrijven adviseren over hun communicatiestrategie. En ontdekten we tijdens onze uitwisseling in Engeland dat we goed gaan op vrijheid, heel goed.

Eén plus één is twee. Na onze terugkomst uit Engeland en een Master diploma Communicatiewetenschap op zak wisten we het zeker: met Topvrouwen Branding kunnen we doen waar we het meeste energie van krijgen: ondernemers en bedrijven helpen met social media marketing en PR.

about-topvrouwenbranding-content

Als echte digital geeks staan wij online altijd voor je klaar. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij social media marketing en PR? Wat dacht je van een digitale kop koffie? 😉

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?​