Waarom het delen van waarde mega belangrijk is op Instagram

Alweer een tijdje geleden hadden wij het over waarde delen. Dat dit superbelangrijk is op Instagram. Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Daar bedoelen we mee dat het belangrijk is om content te delen waar een ander écht iets aan heeft. Kijk, het is leuk om af en toe te delen wat je aan het doen bent of wat je weekplanning is. Maar mensen die jou niet kennen vinden dit waarschijnlijk minder interessant. Ze denken niet: wauw, dit is interessant of leerzaam, haar móet ik volgen.

Vormen van waarde delen

Daarom is het belangrijk om goed na te denken waarom andere mensen jou willen volgen. What’s in it for them? Deel jij bijvoorbeeld super veel handige tips over het vakgebied waarin je werkt? Of ben je supergrappig en kunnen mensen om je lachen? Of misschien heb ik een inspirerend ondernemersverhaal en dingen meegemaakt waar anderen van kunnen leren? Dat zijn allemaal vormen van waarde delen. Zo simpel is het! Bedenkt dus wat voor waarde jij te delen hebt en verwerk dit in je contentstrategie. ⁣

Heb je hulp nodig bij jouw contentstrategie? Neem vrijblijvend contact met ons op 🙂

〰️⁣⁣

Tags: No tags

Reactie plaatsen

Your email address will not be published. Required fields are marked *