Alleen mooie verhalen op Instagram ⁣⁣ ⁣⁣

Scrollend door onze feed zien we het ene na het andere fantastische verhaal. Financiële doelen gehaald, yes! Nieuwe klant binnen, woehoe! En ga zo maar door.

Op Instagram (en social media in het algemeen) zijn we selectief en delen vooral onze leukste verhalen. ⁣⁣Maar heel eerlijk, het is ook verdomd moeilijk om kwetsbare content te delen. Een vrolijke noot is zo gepost. Zonder al te veel nadenken. Maar een kwetsbaar en persoonlijk verhaal, waarbij je jezelf echt blootgeeft, deel je niet zo 1-2-3.

Je gaat dan over van alles nadenken. ‘Zitten mensen hier wel op te wachten?’, ‘Is dit niet te persoonlijk?’, ‘Wil ik dit wel delen?’, Kom ik zo niet onprofessioneel over?’ Durf maar eens te zeggen dat het iets minder goed met je gaat of dat je iets verkeerd hebt aangepakt, als je verder alleen toffe verhalen voorbij ziet komen.

Hoe wij hierover denken? Wij zeggen altijd: wees jezelf! Jij bent goed zoals je bent, je hoeft je niet anders (of beter) voor te doen. En doe waar je je goed bij voelt. ⁣Gelukkig is er langzaam een verschuiving gaande. En durven mensen steeds meer echt de realiteit te delen. Let’s keep it real! #perfectlyimperfect⁣⁣ ⁣

Herken jij dit ook? Hoe ga jij daarmee om?⁣⁣

Liefs Annika & Iris

〰️

Tags: No tags

Reactie plaatsen

Your email address will not be published. Required fields are marked *