Hoera! Onze website live en onze eerste dienst online

Feest topvrouwen branding live

Al een lange tijd droomden we van een eigen bedrijf. Maar we vonden zóveel facetten van het communicatievak leuk, waar wilden we andere ondernemers nou precies mee helpen? 

Van brainstormsessies naar concrete plannen

Tijdens onze master Communicatiewetenschap groeide onze liefde voor branding en PR. We brainstormden erop los; tijdens onze colleges, aan de eettafel of zelfs in de kroeg. Onze plannen werden steeds concreter. In januari schreven we ons in bij de KvK en nu is het nu tijd voor onze volgende mijlpaal. Of moeten we zeggen: mijlpalen? We hebben een half jaar aan ons eigen merk gewerkt en nu is het tijd om andere ondernemers te helpen..

Onze allereerste dienst

Vandaag lanceren we niet alleen onze website, maar ook direct onze allereerste dienst: de Instagram Booster! Wat je van onze nieuwe dienst kunt verwachten? De naam zegt het al; de Instagram Booster is bedoeld om jouw Instagram te boosten. Of je nu meer mensen wilt bereiken, je engagement wilt vergroten of meer klanten wilt generen: wij helpen je ermee! 

We horen vaak van ondernemers dat ze het gevoel hebben niet verder te komen met Instagram, maar dat ze niet weten waar dit precies aan ligt. Wij hebben de Instagram Booster ontwikkeld om alle onderdelen van jouw Instagram onder de loep te nemen zoals je feed, foto’s, captions, hashtags en biografie. Op basis van de analyse geven we concrete tips die je direct kunt toepassen, zodat jij de stappen kunt maken die je wilt maken op Instagram.

Nieuwsgierig? 

Nieuwsgierig geworden naar deze dienst? Je leest er meer over op onze diensten pagina! Heb je vragen over de nieuwe dienst? Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar connect@topvrouwenbranding.nl 

En niet vergeten: add a little confetti to your business

Tags: No tags

Reactie plaatsen

Your email address will not be published. Required fields are marked *